Pages

Thursday, January 27, 2011

macam2~

     Assalamualaikum,,,ok aqi nih kta mlakn apa y jdi dqi pagi,,,huhuu aqi nih kn x taw la knapa ckgu tahan sapa y my lmbat,,spanjang tawn nih smpay kmaqin ckgu x penah pn tahan,,haa laa,,aku kn slalu my lmbt,,aku taw la,,x pqenah g aku p asembly away,,hahaa caya ak,,cma aqi 2 ja,,2 pn bknnya assembly tp bca yasin,,hahaa nk wat cena,,,da jam,,trafik like byk gla,,,mmg bykkkk,,,ok lpas 2 aku diarahkn ntok bqada d klompok oqang y my lmbt,,kak alia pn ada,,qmay la gak,,pas2 ckg Aby tya sapa y my nek bas bley blik,,ingtkn nk gebang ckg pas2 pikiaq2 mlaih la plak,,pgi2 da bhg ckg,,hahaa  aku pn ngaku ja lah aku my ngan waris,,pas2 ckg kta y klau lps nih nmpak g mka kmi y my lmbt dgn scepat kilatnya nma kmi akn glamor dlm e-disiplin,,hahaa bes gak,,lpas kna warning 2 pa g,,blah rr,,nk tggu g,,tp msa kna than 2 aku x qsa pa pn,,besa ja,,haa la,,dh byk kali kna,,hahaa pas2 kta lompat ke msa lpas rhat iaitu msa sivik y diajaq oleh ckg tugimin,,ya Allah,,,bengang gla,,taw ak spanjang ckg dok ajaq 2 kn dya asyik dok plece klas kmi ja,,pas2 dok bemegah2 ngan klas dya,,taw la klas dya HEBAT!! tp jgn la smpay dok plece teqok sgt,,huhuu  hati gua suda tbakar deerr,,ok pas2 msok plak ckg mat,,huhuu tjok aqi nih x pham gla,,bengang taw ak,,dh la x pham pas2 eo,deneish ngan lkl plak dok hingaq pa ntah,,skit nyaaa atii,,lpas abis mat 2 aku p la buang smpah kt blakang klas kn,pas2 dgn ttibanya teblaga si lkl,,aku pn dgn ttibanya p tengking2 dya,,dya dh la dgn x taw pa2 ttiba ja kna tgking,,sian gak lar,,dh la kwn 2 da mintak maap,,aku pn x taw slh sapa,,slh aku gak lar,,tp nk wat cena,,x leh kawal,,hati dok panass glaaa,,pas2 dya ngan deneish dok kt tgga,,aku pn kemas la bag sbb msa agama kn,,tgh dok kmas 2 ttiba lak aku qsa brsalah glaaaa,,trsgat3 brsalah,,,hadoihh,,,pas2 msa nk trun tgga 2 jmpk si lkl,,aku ckp la y aku mntak maap,,x sgaja tgking dya,,tgh bengang,,pas2 taw ak dya kta pa?? dya kta ceni "HUH" ,,smbey plingkn mka,,aku pa lg,,dqi ati aku dok sjuk n qsa brsalah siap maapkan dya,,tquih pnas blik,,lam ati dok kata "oo,,xpa,,pdan mka ang kna jqekah tdi,,hahaa"  aku pn pa g,,blah rr smbey kta "HUH" blik kt dya,,dlm klas agama kn aku ttiba qsa brsalah blik,,haa laa,,slah aku gak,,oleh sbb trlalu mngantok,,aku pn trtidoq,,sebbek ustazah x pqasan kot,,pas2 dssbkn trlalu qsa brsalah siap aku trmimpikan lkl,,dya bwk aku p pnjara,,hahaa  dasyat glaaa,,pas2 msa blik aku jmpk deneish,,aku sqoh dya ckp kt lkl yg aku mntk maap,,,hahaa lwk la gak,,mcm 2 skali qsa brsalah,,,  aqap2 lkl maapkan aku la noh,,huhuuu  Assalamualaikum,,   (^.^)

2 comments:

  1. jgn risau,, lkl balik rumah gerenti dia lupanya apa yg tjdi kt kolah.. dy tu sporting!!

    ReplyDelete
  2. hahaaa,,2 laa,,lpas kjadian aqi 2 kmi x ckap pn ngan dya,,pas2 dya y tgoq kmi,,hahaa,,slamat dya x mqah,, ^^,

    ReplyDelete