Pages

Saturday, January 15, 2011

mamai!!

mai yg mamai,,
                          Assalamualaikum smua,,hehee aqi ni kta cqita psay kjadian kmaqin ek,,mamai 2 bknnya cik mamai y cun-mlecun dlm klas kta 2,,lorh,,x knay ka??xpa2,,klau x knay haa p tenung pic dya kat atas 2,,,haa jgn tgk lama2 plak,,,stg juling mta,,hahaa  ok sbenaqnya gini,,kmaqin kn msa tgh aqi mak aku sqoh la iron sat bju beliau,,pas2 aku ckp laa stg ptg,,then aku p knci jam pkoy 3 ntok iron bju,,pas2 dumm,,aku pon tdoq,,ok ntok dpndekkn story,,msa pn dgn pntsnya brlalu smpay la pkoy 3.00,,nset bnyi n aku pn tquih bgn,,tp kn skit kapla=kpala gla,,dh la tkejut sbb mimpi aku jd bisu,,hahaa  ok pas2 dgn mamainya aku pn iron bju,,dok tgh iron ttiba tlelap,,angkat2 iron tgk,,nahh amek kau,,dah ada corak lubang kt bju mak aku,,haa apa lg,,tqoih x ngantok dh,,sedaq sesedaq sedaqnya,,,apa g,,ati bdegup kncang r,,pas2 dgn slambernya aku pn p tnjuk bju 2 kt mak aku,,wat mka x brsalah mcm BDAK BRSALAH y slalu wat mka x brsalah,,,mwahahaaa ^o^,,,tp mak aku x la tkejut sgt sbb dulu aku da pqenah buat corak 2 gak n skaligus mnjahanmkn bju beliau,,tp dulu 2 sbb iron 2 y gelong,,kali ni plak sbb kemamaian aku,,,hahaa(cehh,,ptama kali x mnyalahkn oqg len) ,,oklah tataa yek,,^^,

No comments:

Post a Comment