Pages

Saturday, February 26, 2011

demam~

             Assalamualaikum,,,ok esk ada koko,,mmg menyampah sampah,,,aku x mo p,,aku x mo p,,huhuu kna p jgak,,ok fine aku p,,hurmm tp malaihnya nk pkay full,,warghh nk gigit kaki ckg,,ish,,oqang cti nih nk brsantay,,nk wat omwek,,tp squh p kolah,,nek bring laa,,yeahh luahkn smuanya,,


             Huarghhh!! esk da la min ngan my x mo p,,,tggay aku,tyqa,ngan ifa ja,,lg la qasa cam nk gigit kaki min ngan my,,,cett,,x sedappp,,pas2 mst jmpk ngan fom1 n fom2 ,,tmbah2 si bdak brsalah,,yeahh ekau tggu eden yo,,,esk kto jmpok,,  see u in court,,


            ok bbalik kpada tjuk,,my x my sbb demam,,ok aku pn dmam gak,,dqi kmaqin g,,blik kolah ,,mkan nsik pas2 ttido smpay 7.30,,yeahhh gudd,,smayang pn ttinggay,,bgn,mndi n dmam,,pas2 smbung tido blk sbb dmam,,then toksu maksu my,,tgklah keaadan aku y menyedihkn nih,,,hahaa ayat siann derr,,pas2 aku bgn mkn ubat,,aku nmpk abg aku dok bkk fb,,,aku mntak tp dya kdekut,,huhuu bqu ja nk bkk blog,,dya kta x pdan ngan dmam,,hahaa then aku smbg tidoq blik smpy pg,,yeahh dan akhirnya ttap gak dmam smpay skaqang,,  ok  dsbbkn dmam,,  ttfn  ,,,   Assalamualaikum,,   ^^,


       

Wednesday, February 23, 2011

we no speak americano

                 Assalamualaikum,,,tgk jam,,pkoy bqapa?? yeahh 3.35 pagi,,,sya mmg suka post pg2,,haish,,x masok tajok btul lah,,ok sbenonya aku mmg malaih nk post aqi nih,,tpii ttiba aku tgk lagu y aku request 2 da dpt,,yeyyy,,,hooreyy,,hehee eksaited tlebeyy,,yup,,aku suka lgu nih sbb dya x byk lirik,,dngaq dya nya bnyi ja,,v/c plak lawak gak,,mcm org dulu2,,so konklusinya aku suka lgu nih n klau ampa x suka,,hrmm ckap larr,,huhuu  T_______T 

Tuesday, February 22, 2011

turtle

                Assalamualaikum para turtle,,eh turtle lak,,mntang2 la tjuk dya turtle,,hehee ok fine,,mst koqang polik + pelik kn,,bkan aku nk bela turtle aka penyu larr,,sbenonya kmaqin msa bi,,ckg sruh la ktorg amek qetas essay blik kn,,pas2 bla aku p, teacher tya la nma aku pa,,ceyhh wat x ingat plak,,bkan nma aku plg femes ka bla nk kna komen,,huh,,ok2,,cool,,pas2 aku pn ckp la 'ezzatul' dgn pelannya,,tp aku qasa x la plan sgt ponnn,,pas2 tchr ckp "what?? turtle??" dgn kuatnya,,,HUHUUU trsangat2lah malu,,malu tahap longkang jiran seblah derr,,pa g,,1 klas rr dok gelak kat aku,,woii aku bkan badut turtle la kt dpan 2,,huh,,


                  ok,,saqi lpas kjadian 2 aku da lupa psay 2,,smpailah aqi nih msa agama td,,4 knak2 ribena klas aku la y dok stat bg aku ingat blik psay 'turtle' 2,,dpa dok ngutuk aku sakan laa,,normal rr,,bla da bhan nk ejek oqang,mla r kutuk mngutuk,,hahaa memg knak2 ribena tol la ampa nih,,siap la nnt,,kta mlakan sesi kutuk mngutuk yerr,,




                               


p/s : btw,,sma ka ezza'tul'  ngan tur'tle'
       weee,,,skaa sgt TMNT,,,  ^^,

Monday, February 21, 2011

crita aqi sabtu,,BI ~


        Assalamualaikum,,yeahh3,,sya trsgt2 lah excitednya nk tlih post kli nih,,hahaa sbbnya nk cqita psay bi,,ok aku  klau bi mmg lingkop,,slalunya klau msa bi dlm klas mmg aku kna pggil nya lah ngan t.edna,,dan beliau akn bg komen2 y smemangnya xkn msok lam kapla aku,,  


        Dan bla stiap kali t.edna bg blik bku ltihn ofkos lah bku aku akn dpnuhi dgn pen meqah,,taw2 ja lah kn,,huhuu mmg sedey gak la bla tgk bku aku cam2,,pnat2 aku dok kaqang ayat bi,,tgk2 smua slah,, T____________T ,,,ok hingus dh dilap,, nk tgk contoh?? p klebek pic kt bwh 2,,
                                                                            

 

              




         Haa,,ckop la 2,,x mo boh bebanyak,,cek maluu~  ,,hahaa  ok aqi sabtu dpt bku grammar,,n da best part is/was ,,jeng3,,,huii bkan meqah lg larr,,tpi knn aku dpat GOOD!! wah dgn bangganya,,,ceyy sbenaqnya first time bi aku dpt good ,,2 psay la syok smacam,,x caya?? haa that's da proof,,acehh




y nih sja aku bg bsaq skit pic dya,,  GOOD~



p/s : 2 psay la blok aku lam bhsa mlayu,,bi aku lingkop yek
       about da praise dat i've got,don be jealous ok,,
       (hahaa nk try gak speaking,,tp lingkop,,)    n___n

Friday, February 18, 2011

akhirnya!!

      Assalamualaikum,,yeyy ari nih sdikit hepi sbb aku dh jmpk punca msalah,,msalahnya ialah bla post ja mst tarikh dya x btoy,,3 suku gitu,,tpiii,,tpii,,tpii,, tpi kn aqi nih aku pya la klebek abih suma blog nih n akhirnya bak kta tjuk nih ,,,hoooreeyy aku da jmpk prob 2 n da settle dh,,x gelong daa,,hahaa (gelak puas atiii)


      Aku ingat nk tkaq layout blog nih sbb brg la plak asyek y sma ja,,cehh,,hrmm sat noh nk cari y lawa2,,tp aku nih bknnya qeti mmilih,,huhuu


p/s : klau x lawa jgn ngutuk ek,,

x puas ati!!

      Hoii,,agak bengang skaqang nih,,tp ayat dmulakn dgn hoi agak kureng sopan,,aceyy,,ok subjek y dibengang ialah kakanda aku,,abang lah bkn kakak,,dya asyik sruh aku tkaq psswrd dya dh bqapa pluh kali dh,,,mlaih btoy rr,,knap tkaq psswrd??  ada larr,,x leh d kongsi,,ok skrg dh dtukaq,,SETTLE!! 


      Hrmm,,,aku dngaq angin kabar y fb x jd nk tutop,,btoy ka?? haish,,agak bengang lar,,awat x katop ja cpat2,,ceyy dlu klau kta nk katop ati sdeyyy ja,,hahaa da bring larr,,lpas ni klau fb tutop kta p men aci ligan plak isi msa lapang kn,,huhuu  besss,,


     Ari nih skolah,esk cuti,lusa skolah,tulat skolah,tonggeng pn skolah,,huhuu klau anda pqasan,,long time no holiday kn,,yeahh spa ska skolah?? angkat buntut,,meh nk tibai,,hahaa     weyhh cam nk jeqit ja kt oqang y wat cti sat 2,,dh lar jadual asyiks tukaq ja,,asyik 2 dtambah s sbb byk kali,,hehee

Saturday, February 12, 2011

malas!!

                 Assalamualaikum...hahaa kta jmpak lg yer,,aku malas,,yup,,mmg aku malas,,smuanya aku malas,,cuti 2 ari dpt omwek byk,,,bdak pandai sronok la sbb depa pandai,,ayat cam pa g,,bdak x pndai cam aku nih mst la x sqonok,,ayat sdey plak,,tacink dak?? 


                 bdak pndai best la sbb wat hw cpat pastu leh tgok wondrpet,,,aku lak dok dpan bku bqejam-jam cam oqang gelong dok peqah otak cri jwapan,,tambah2 geo td,,x pham lgsg,,tp sapa sqoh aku tdoq ari 2,,nk tgok wnderpet?? huh jgn aqap larr,,mnakan wnderpet,,spongebob pn x dan tgok,,
hawaii,,  goyang yukkk
          

Thursday, February 10, 2011

x dak aidie~

             Assalamualaikum,,,sorry la sbb x taw nk tlih pa,,jgn marah ar sbb tlah dmaklumkn mnerusi tjuk 2 kn,,sja la tlih jgk sbb tlah dkomen oleh  Datin Mysarah pda ntah bqapa hari y lalu,,beliau kta ceni 'ang x update ka blog?? bla aku p ja asyik story y sma ja,,' haa lbey kurang larr,,jd aku tlah brtekad y akn tlih post baru,,hehee 1 ja post,,hrmm dan lg komen ialah dri kakak gelong aku,,dya kta ceni 'apa ang nih,,tlih bhasa kedah byk,,mcm orang pham,,' haa itulah komen smalam,,,hrmm nk tlih pa g nih??

             okey skarang berita cuaca,,keadaan d sungai ular dan kulim skarang nmpaknya sdg dlanda ribut taufan dan air banjir nmpaknya sdah mencecah 100km dri paras pantai merdeka,,hjan ini nmpaknya dsbbkn oleh rakyat2 d kulim tlah mngadakan parti karok pda kemarin,,hahahaa,,ni suda mlebey,,maw tokok tambah plak aku nih,,jd btoy haa,,ok lah,,sbenonya kat sni hjan lebat ja ,,xdak pn banjir-membanjir brlaku,, k tataa,,lalalaa~

p/s : klau ampa suma pqasan,,x byak sgt aku gna kedah,,hahaa  ^^