Pages

Thursday, March 31, 2011

jom p mpkk~

Assalamualaikum,,
MSN Onion Iconsowh,,excitednya nk tulih entry kali nih,,apsay,,jeless?? ampa deret ja jeles tgok aku hepi,,haish,,tdi = 29.3.2011 ,,aku,min,,mai,,iffa,,tyqa,,ngan faten p mpkk,,ampa taw ka mpkk 2 pa??mst x taw kn,,kmi p tujuan :
sqonok2  alla klau ampa fom 3 mst taw nya,,k lah,,fom3 wajib wat folio nih,,huh membebankan kan kan kan


       kmi,,min,,ngan tyqa mai skali pkoy 2.3o camtu,,tggu faten ,,mai,,iffa yang akhirnya my koy 3.oo,,owh panasnyaa MSN Onion Emoticon ,,,sambey dok tggu 2 kmi 3 dok wat gila (hurmm aku ja kot) ,,min dok amek pic mpkk,,tyqa dok tecongok dpan 2,,aku plak dok bukak skill ninja,,wat cam kat qumah plak an,,min tegoq aku,,aku shyshy cat(ayat min),,tpi wat gak,,pas2 ada pakcik 2 nak amek pic ngan aku ngan tyqa,,hahaa  qasa cam artis plak,,Onion Emoticons ,,haa aku ada jmpak ngan bes fren aku msa kolah qendah,,nma dya mior,,dya tggi,,baekk,,panday lukih,,promot sat,,y min plak dok ckap 'mior' byak kali,,malu dya dpan kwan2 dya,,hahaa  dya ckap dya x pqasan aku,,huhuu ,,pas2 aku wak kluaq qetas sej,,tgok2 qetas geo,,wahh wtf,,aqu qasa camnih Onion Emoticon ,,aku p kat tiang mpkk 2 pas2 dok bsedey kat situ,,huhuu


           pas depa my,kmi masok mpkk,,aku cilok brosye byak glaa,,y xdak kaitan pon aku amek,,hahaa pas2 p amek pic qeta mpkk,,pas2 p ptostat,,pas2 p tggu ayah aten kat dpan kdai haji mustapa,,sambey dok tggu 2 kmi snap,,wee~ owh fyi,,kmi smua 6 oqang balek ngan ayah aten,,tma kaseh pakcik kamal yekk Onion Icons ,,hehee duit minyak kiqa halal lah yek,,
mcam kanak2 riang kn,,my,,iffa,,min,,tyqa,,faten,, 
owh,,aku tlah mmburokkan pic,,


owh cik iffa=bju merah,,sgt cantikk

aku x dan ready,,ayah atin dh my,,
model pokok,,save our tree,,hehee

p/s : wahh,,besss sgt,,hurm entry ni sbenaqnya nk post aqi slasa tp x dan,,
        2 la psay tarikh dya x sma,,Onion Emoticons


Tuesday, March 22, 2011

huwaa,,aku pon kna??

Assalamualaikum,,
ok da abeh mnerjah blog oqang,,skang terjah blog buruk sndri plak,,oh oh oh,,aku post ptang laa,,wahh cam x cya,,slalunya tgh mlam kn,,ok aku sja la kn mmandangkn xdak spa y gna lap n lgpon bley la aku brceloteh lma skit,,hehee


uwaaa~ T_____________T  meh aku cqita psay pg tdi,,iaitu 21/3/2o11 = isnin


me : alamak!! da lmbat la bah,,cam besa la noh,,kta ronda lu,,7.3o bqu p kolah,,
        (msa otw p kolah,,7.2o ,,muka bebai)


pak : haa ok laah,,


        da smpay dpan kolah


pak : haa 2,,bas kolah pn bqu mai,,qmai g oqang,,away g nih,,


me : ha'a la,,awai g kot noh,,tp da 7.2o da,,x pa la,,


       tqun qeta n mlangkah dgn ceria sbb away g


       sampay kat kamar syura,," slamat brtakhta"~
       perhh,,"away" ngat aihh,,negaraku pn da abeh nyanyi depa nih,,


ckg abby : ok,,segerombolan  pelajar2 y bru dtang sila mai kat dpan nih,,
                 pengawas sila jlankan tugas anda ( ayat aqi2 dengaq)


me : -___-    mka slamba p kat dpan


        msa kat dpan 2 aku wat mka toya,,sat sat tgok langit,,sat sat dok ngutuk ckg,,sat sat tngan kat blakang 2 dok gatay qunas pokok,,abeh jahanam pokok 2 kn,,hahaa  2 la tanda protes,,
       pas abeh assembly kmi smua kna tggu,,qmay pas2 skit sbb y mai nek bas bley blek klas,,huwaaa  aku nk cabut gak,,tp aku dok pikiaq xkan la away2 pg g nk wat pala kn,,hahaa ayat bajet baekk glaa,,


ckg abby : ok,,wat 1 line,,
                 blaa~ blaa~ blaa~  (bletiaq la 2)
                 ok,,skaqang smua nyanyi lgu skolah,,aiman(scott) jdi leader,,(haa 2 dya,,pgawas pn my lmbt 
                 gak,,)


         pas2 karoke la kmi kat dpan 2,,bbudak y ada g kat assembly trhibur dan mmbrikan tpukan gmuruh 
         sbb kmi tlah mghiburkn mreka,,,hoii!! kmi smua bkan badut la kat dpan nih!! huh jeles la 2,,pantang 
          dengaq soqa aku sdappp,,pas abeh nyanyi ttiba lalu si lokman,,hahaa dya kna than sbb qambut y 
         dianggap style,,cehh style abeh la 2,,


ckg abby : ok,,nyanyi skali lg sbb ckg x dengaq,,pelan sgt,,


smua : = ,="  ( wtf,,,owh,,ni da mlebey)


         msa nyanyi kdua 2,,wahh aku dgan smangatnya nyanyi,,hahaa dgn hrapan x nynyi untk kali ke3,,
         pas abeh nyanyi ,,


ckg abby : blaa~ blaa~ blaa~ 
                ok kli ni ckg x amek nma sbb ada ezzatul,,ckg maafkn ye,,  (haa,,ayat nih anda kna caya bbetoy)


        pas2 chow lah kmi ke klas dgn ???

Saturday, March 19, 2011

Assalamualaikum,,
         yeahh,,jawab,,hurmm x taw la nk tulih pa,,ok siang td,,i mean kemaqin lah,,aqi jumaat,,yaa aku ska post pkoy 12 lbey kan,,pas2 cqita psay aqi 2,,so brmakna kmaqin la,,hoishh pening sudaa,,ok fine,,papa ja lah,,x msok exam pon,,ok aku p kenduqi,,cehh 2 pn nk cqita,,kecohh arr,lantak lah,,dic?? ok aku p ngan fmily aku la kn xkn ngan ngan fmily kok leong lak kn,,hahaa trsedak dya,,


         wee,,and da best part is aku tambah nasik 4 pggan,,wahh,,ceyy wat cam x pqenah ja,,hahaa mmang x malu kn,,p kenduqi dok tambah nasik plak,,hahaa dic?? aku heqan pa,,sbb kenduqi 2 kat qmah tok aku,,yeahh lantak aku la nk mkan pggan 2 pn,,pggan tok aku kan,,hahaa oitt,,bkan tok aku la kawen,,jenuh t tok wan aku ligan tok aku pkay paqang,,hahaa imaginasi~ 


          kenduqi arwah la,,apa lar,,pehh kenyang,,tp sbenaqnya aku da mkan kt qmah dh,,mak aku wat nsik berani,,wahh smakin brtambah keberanian aku skang nih,,hahaa  hurmm 2 ja la kot,,aku pn x taw nk cqita pa,,


p/s : sorry lah sbb trbaca post y mmg hampeh nih,,hahaa

Tuesday, March 15, 2011

Assalamualaikum,,
owh,,,arghhh!!  grrr**  apsay la fb x tutop ja?? hah?? hadoihh,,aku pya la dok tggu2 tdi smpay pkoy 12,,ha laa,,kn kta ttop 15/3 ,,,hadoihh siap wat count down sgala,,wat ponat eden ajo,,huh dasar~ aku qasa trtipu taw ak?? bqu ja nk mlompat cam monyet telan blacan,,tgok2 x jdi,,bkan monyet telan blancan dh ni,,cam mnyet telan stokin abg aku,,oopss**  


          pas2 kn aku ada lar p belek blog nih,,dya kta yg fb tutop lmbat lg iaitu 2020,,si bos fb y omputih 2 bg msa smpay 2020,,tp x taw la kn klau dya nk + ka nk - ka tempoh 2,,pas2 plak y sbb fb CEPAT sgt 2 bkan sbb nk kna tutop,,tp sbb efek y tsunami kat jepun 2,,ntah wayar ka kabel kat bwah tnah pa ntah kat jepun 2 da gelong skit,,sbb 2 la tenet jd sooOO FAAAssst,,, ok Assalamualaikum,,   ttfn ~


p/s : ohh,,aku aqap y fb cepat2 tutop yek,,

Monday, March 14, 2011

sekian lama~

        Assalamualaikum suma y baek2 ati,,wahh aku puji krg laa,,x penah2 nih,,hahaa aqi ni ati aku baek,,mcam slalu lahhh,,sbbnya,,yaa  teka teki,,knapa aku baek?? ohh abaikan,,haishh ni sbb nyamuk pya psay la nih,,ohh jgn mngarut,,,baekk,,owh suda sekian lma aku x bkak blog ngan fb aku yek,,waaa suda bkulat laa,,hahaa 


      las aku post brtarikhkan 26/2/11 ,,  wahh lma jgak kn,,lma x?? lma la 2,,ya laa,,workaholic lah ktakn,,hihii pqasan lbey,,oitt btoy laa,,dgn homwek lg,,housewek lg,,dan y pling aku SUKA ialah EXAM ,,weee i like it,,ohh noo,,sbut psay exam ja dh mningatkn aku psay mat y aku x siap,,yess belas2 soalan 2,,huhuu ,,sapa la aku,,nk wat exam yg susah 2 dgn cepat,,  T___T


     Tpi xpa,,exam dh OVER!! yeahh,,hooreeyy,,party yukk,,lalala~  hahaa,,tpi kn dsbabkn kmi nih bdak skola so dpat la kja skola yg mnimbun,,wow,,excited nya nk wat,,huhuu x leh blik kg,,mak tok aku sdey cucu ksayangan dya nih x ley dok bwah ktiak dya msa cti ni,,aku ckap kat maktok aku yg aku nih bknnya bdak tadika yg p skola,main,mkan pas2 blek,,x dpt omwek,,aku ni bdak skola,,p skola,blajaq,kna mqah,,tdoq,,opss slap,,dpat omwek,,hehee  ok  nk chow yek,,    Assalamualaikum,,  ttfn  ~


p/s : cena la result t kan,,huhuu  mntak2 dpat elok,,aminn