Pages

Thursday, March 31, 2011

jom p mpkk~

Assalamualaikum,,
MSN Onion Iconsowh,,excitednya nk tulih entry kali nih,,apsay,,jeless?? ampa deret ja jeles tgok aku hepi,,haish,,tdi = 29.3.2011 ,,aku,min,,mai,,iffa,,tyqa,,ngan faten p mpkk,,ampa taw ka mpkk 2 pa??mst x taw kn,,kmi p tujuan :
sqonok2  alla klau ampa fom 3 mst taw nya,,k lah,,fom3 wajib wat folio nih,,huh membebankan kan kan kan


       kmi,,min,,ngan tyqa mai skali pkoy 2.3o camtu,,tggu faten ,,mai,,iffa yang akhirnya my koy 3.oo,,owh panasnyaa MSN Onion Emoticon ,,,sambey dok tggu 2 kmi 3 dok wat gila (hurmm aku ja kot) ,,min dok amek pic mpkk,,tyqa dok tecongok dpan 2,,aku plak dok bukak skill ninja,,wat cam kat qumah plak an,,min tegoq aku,,aku shyshy cat(ayat min),,tpi wat gak,,pas2 ada pakcik 2 nak amek pic ngan aku ngan tyqa,,hahaa  qasa cam artis plak,,Onion Emoticons ,,haa aku ada jmpak ngan bes fren aku msa kolah qendah,,nma dya mior,,dya tggi,,baekk,,panday lukih,,promot sat,,y min plak dok ckap 'mior' byak kali,,malu dya dpan kwan2 dya,,hahaa  dya ckap dya x pqasan aku,,huhuu ,,pas2 aku wak kluaq qetas sej,,tgok2 qetas geo,,wahh wtf,,aqu qasa camnih Onion Emoticon ,,aku p kat tiang mpkk 2 pas2 dok bsedey kat situ,,huhuu


           pas depa my,kmi masok mpkk,,aku cilok brosye byak glaa,,y xdak kaitan pon aku amek,,hahaa pas2 p amek pic qeta mpkk,,pas2 p ptostat,,pas2 p tggu ayah aten kat dpan kdai haji mustapa,,sambey dok tggu 2 kmi snap,,wee~ owh fyi,,kmi smua 6 oqang balek ngan ayah aten,,tma kaseh pakcik kamal yekk Onion Icons ,,hehee duit minyak kiqa halal lah yek,,
mcam kanak2 riang kn,,my,,iffa,,min,,tyqa,,faten,, 
owh,,aku tlah mmburokkan pic,,


owh cik iffa=bju merah,,sgt cantikk

aku x dan ready,,ayah atin dh my,,
model pokok,,save our tree,,hehee

p/s : wahh,,besss sgt,,hurm entry ni sbenaqnya nk post aqi slasa tp x dan,,
        2 la psay tarikh dya x sma,,Onion Emoticons


No comments:

Post a Comment