Pages

Monday, March 14, 2011

sekian lama~

        Assalamualaikum suma y baek2 ati,,wahh aku puji krg laa,,x penah2 nih,,hahaa aqi ni ati aku baek,,mcam slalu lahhh,,sbbnya,,yaa  teka teki,,knapa aku baek?? ohh abaikan,,haishh ni sbb nyamuk pya psay la nih,,ohh jgn mngarut,,,baekk,,owh suda sekian lma aku x bkak blog ngan fb aku yek,,waaa suda bkulat laa,,hahaa 


      las aku post brtarikhkan 26/2/11 ,,  wahh lma jgak kn,,lma x?? lma la 2,,ya laa,,workaholic lah ktakn,,hihii pqasan lbey,,oitt btoy laa,,dgn homwek lg,,housewek lg,,dan y pling aku SUKA ialah EXAM ,,weee i like it,,ohh noo,,sbut psay exam ja dh mningatkn aku psay mat y aku x siap,,yess belas2 soalan 2,,huhuu ,,sapa la aku,,nk wat exam yg susah 2 dgn cepat,,  T___T


     Tpi xpa,,exam dh OVER!! yeahh,,hooreeyy,,party yukk,,lalala~  hahaa,,tpi kn dsbabkn kmi nih bdak skola so dpat la kja skola yg mnimbun,,wow,,excited nya nk wat,,huhuu x leh blik kg,,mak tok aku sdey cucu ksayangan dya nih x ley dok bwah ktiak dya msa cti ni,,aku ckap kat maktok aku yg aku nih bknnya bdak tadika yg p skola,main,mkan pas2 blek,,x dpt omwek,,aku ni bdak skola,,p skola,blajaq,kna mqah,,tdoq,,opss slap,,dpat omwek,,hehee  ok  nk chow yek,,    Assalamualaikum,,  ttfn  ~


p/s : cena la result t kan,,huhuu  mntak2 dpat elok,,aminn

    

3 comments:

  1. insyaallah result elok..amin..


    FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

    YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

    NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

    ReplyDelete
  2. kak yaya : sya da follow,,kak follow lah sya yek,, ^^,

    ReplyDelete