Pages

Friday, November 30, 2012

mimpi dia.. ;')

                                                      Assalamualaikum.. 

                                  
mama..adik nak kawin..tu..dengan laki hensem tu..haha mmg berangan lah kan..k dah jatuh cinta kat mamat atas tu dari awal taon lagi..dia jatuh cinta kat aku dari bila? k stupid question.. eh titew nak cite ni..smalam kn titew mimpi dia..eh bkan mamat atas tu..tpi emm..called him mr.confused..tu lah..tataw lah napa tetiba smalam mimpi dia..hesh sbab asyik fikir dia kot..hahaa i'm trying to forget him..get rid of him from my mind and heart..tpi..susah skit..tkpa..ingat ezzatul..buat apa ingat org yang tak ingat kita..tapi mimpi smalam best..ada ramai kawan2 aku..yang pling lawak bila jmpak amira shahrowi dlam toilet..pastu dia sruh aku pi rmah dia..then mcam mna ntah tetiba muncul mr.confused dgan his friends..brguau senda apa lah dgan dia..ha ha..funny..in reality? won't happen..sebab apa?sebab aku sakit.sakit apa?sakit hati.dengan hang. *aku harap mimpi tu btul*

♥ nips ♥

                                                           Assalamualaikum..  ♥ 

                                        
hai awok..ni titew nak cite psal kjadian kat mktab aritu..aku dilamar oleh *** ..k liar..tak mungkin bnda tu jadi..nak cita nih..haritu kan ada la bberapa makhluk nih (rmai la jgak) ejek aku dengan pak din..* bdak kelas 404 * .. org yang ejek tu trmasuklah farouq *403* ...lpas tu ejek aku dgan zimy plak..aku sbar lgi..pastu masa aku kmas beg nak blik, depa ejek lgi..ckap mcam2..aku kata 'wey cukop la!!' depa ejek lgi.hati aku dah membuak dah..aku jerit 'WOI!!'..mengamuk ah..habes barang2 smua aku baling.keluar kelas tolak pintu sgala bagai..buat drama skit..

pastu pi kelas maisarah *403*..tiba2 farouq mai..tengking dia..aku pi kelas mimie *404* pastu patah balik sebab satgi kena gosip lagi dgan pak din..argh!! prep malam tu aku dduk kat kelas mimie..then farhah dgan afiq panggil aku luar blakang kelas..depa bgi nips..farouq yang bgi..aku bgi balik ah..then jadi drama apa ntah dkat luar kelas tu..smua org pakat nak nips tu XD .. yang farhah dduk blakang pintu sruh ambik..yang afiq plak kata dia nak..yang kuman siap ambik dri tangan aku..aku kata mna boleh..yang faris plak dok jadi penyanyi latar..sat2 dia dok buat gaya kat tengah2 kami pastu dok nyanyi lagu cinta..gila..then aku ckap la tak marahkan farouq..dia cakap kami sama kosong-kosong nah..

haa suwit kan..thanks taw..tak sangka pujok aku pakai nips..dh la siap tulis note and stapler dkat nips tu..brapa bulan aku smpan tak makan..tpi final exam aritu aku makan.sori taw..aku mngantuk sangat buat exam..hahaa tapi note tu smpan lgi..mimie..jeles tak?  >.<


sori x clear..ada rezeki, boleh la baca..hahaa *mampos aku klau bdak maktab baca..*

Thursday, November 29, 2012

jatuh hati di pool water hot

                                                     Assalamualaikum..  \('_')/
credit to cik google yg meletop tu..
                                     
pool water hot? k sengal nya kau zatul.. =='  hot spring lah..eh awok..awok..smalam kan titew ngan family titew pegi air panas..haktuih *hat ni pn nk kecoh..kat lenggong je pon..* hahaa tak kesah lah..ingatkan nk pi rmai-rmai dgan family yg laen..tpi diorang kejaa lah..busy lah..nk tengok bola lah..haa tahniah malaysia smalam menang lawan laos..last-last abah,mama ngan kak aku ja yg pi..adik aku gedik nk jga rumah..

eh eh..dh byak brubah tmpat tu..*harga pn dah naik ==' * seriously x cam langsung..naseb baek tak ramai sgt smalam..sbb bkan hari cuti kot..tak pon sbb nk tgok bola..eh kesah apa aku..bru syok org skit.. :D puih  x panas sgt pn..dlu panas lagi..tgah sdap mandi, ada satu family datang..anak dia ada 6 kot..3 laki, 3 pompuan..pakcik..pakcik..saya dh jatuh hati la kat anak pkcik tu..tu yang pakai baju kelabu tu..comey..hahaa k gila..kalo aku ckap centu, maw aku kena rendam dlam kolam air panas tu smpai masak..

hahaa..sori pic tadak kaitan..pic dh snap..tpi dlam fon kak aku..dia tadak pulok..em yang kat atas tu skandal aku..hensem kan? import dri bollywood you..dia baek sangat..aku dngan maisarah pggil dia sin kan which means sexy..why? hahaa ada lar..rindu nak dating dgan dia lgi..nyanyi lagu hindustan..suwit kn.. ♥  ouh btw sapa yg nak msj  dgan aku, harini ja pluang korang..haha tak lah..kedit aku expired arini..sob-sob..k gtg..

Wednesday, November 28, 2012

RINDU!!

                                                         Assalamualaikum..  \('_')/



  

ok...aku tataw nk ckap cena..aku rindu gila-gila..rindu badlishah..rindu kawan-kawan aku..ya Allah aku menyesal gila pindah..seriously..aku rasa seronok sangat dduk bad..ada life skit..dkat situ? huh pack gila..smpai nak korek hidung makan pon tak sempat..

aku rindu badlishah lah!! rindu nak ceng kelas..ceng sekolah..bawak fon..dgar lagu dlam kelas..bergosip..pakai socks pendek n warna-warni...rindu nak nyanyi lagu negeri kedah..lagu bad..lagu sekolah bestari...rindu nak ceng assembly pastu mnyorok dkat  budak junior..rindu nak pi koop beli roti ceklat..rindu nak kacau cikgu-cikgu yg sporting habes..rindu nak mai sekolah lepas rehat..pakai baju smart-b  smpai balek..rindu nk enjoy msa pj...rindu  stayback dgan kengkawan pastu makan solero..rindu koko..rindu  nak tawaf satu sekolah walaupon ckap kat ckgu nak pi toilet..rindu tido dlam kelas..rindu nak ckap kedah tanpa org rasa aku pekat sangat..rindu sama-sama tak buat homwek tapi ckgu tak marah..rindu nak pakai bju skolah putih dgan kain biru dan kasut putih..rindu nak smbang gelak kuat-kuat tanpa org usya pelik..

ok banyak sgt yg aku rindu..smpai tak larat tulis dah..ok apa-apa pon aku rindu smua yg brkaitan dgan badlishah!! rsa mcam nk jdi pelajar badlishah sepanjang hayat..nk belajar ja kat situ...msti best...yang paling aku rindu ialah kawan-kawan aku dkat situ..susah nak cari kawan yg sggup susah senang mcam hampa taw tak..tmbah-tmbah lagi dkat asrama..smua org jdi selfish skit kot..ok kalau la aku ada power yg boley buat hampa taw btapa aku rindu dan sayang hampa..msti terharu..hahaa k riak plak..so, bila nk hang out nih? x sabar macam nk pi dating pulok..hikhik

ttiba tringat msa awal taon sbelum pindah..dduk tepi zalikha dlam kelas 4sc8...ckgu zakuan dok menyembang apa ntah dgan bbudak kt dpan..aku x pham dia ajar..apa lgi , aku pnjam fon ikha nk dgr lagu..aku lpa bwak plak..cehh dia ada lagu korea ja.. ==' dasar fanatic..ahahaa  hentam jelah..korea pn korea lah wlaupon x minat...ye ah..boring sir zakuan dok ajar apa..x paham dia cakap omputih..hahaa sengal  kan aku nih.. *sori sir..

dengan si makcik zalikha..buat homwek..
                                        




        

hantu durian

                                                           Assalamualaikum..  \(^_^)/

                                   

hmm..sedapnya bau..mak aku buat pulut durian.. mmg saja nk bgi aku brtambah tembam kn.. =='    thanks la kt durian mak aku tu..bgi idea skit nk tulis..aku mmg la suka durian..tapi bkannya hantu sgt..ikut mood kot..ok ni bkn nk crita psal aku pnjat pokok durian ke apa..cuma tringat kisah durian aku kna curi dkat maktab.. ---->

17.7.2012

6.00 ptg - homeroom Aminah & homeroom Halimah ada buat pesta durian..aku ngan zana tak sempat makan sbb cari  diorang tak jmpak..ada byak sgt wakaf lah..

9.30 mlm -  pi prep..depa smpan 2 bji durian untk aku ngan zana..terharu kot..zana plak tak makan durian.. hahaa untung le aku dpat 2 bji..aku pn ltak la durian tu atas locker kat blakang klas..msa nk blik prep tu, tggal sebijik ja.. =.= hesh geram aku..tanya semua  orang tanak mengaku..
18.7.2012

8.30 pgi - ckgu apa ntah tak masuk..then, aku bukak la locker org nak cari buku komsas aku yg kena kebas...tiba-tiba ja..haa tudia..nah amek kau..sebijik durian dalam locker shahimi..heh apa lagi..serang ah..dia mati-mati la tak mengaku..kata kena sabotaj lah..yg org laen dok gelak..k takpa..aku akan carik..patot la dok bau durian ja satu kelas..blakang aku ja pn.. * tmpat aku blakang skali..dkat dgan locker *  hah padan muka shahimi..locker dia bau durian..kuat gila bau..hahaa

10.40 pgi - masa nk pi lab physic..aku kemas meja..then aku dengar bdak2 laki dok gelak..zafirah sruh aku kalih blakang..aku tgok si 4 bdak gila shimi,iwan,hafiz ngan faez dok jilat jari..durian aku kena robek sikit..depa makan 2 ulas..aku nak jerit,depa dh cabut lari..masa dlam lab, depa dok pggil aku..pastu buat gaya dok jilat jari...ya Allah..sapa x geram weh..

11.20 pgi - balik dari lab..bdak laki smpai dulu..normal ah kn..hahaa aku masuk kelas ja, smua bdak laki gelak..heh suspicious btul nih..tengok-tengok durian aku dah x rupa durian dah..depa tinggal kulit ngan 1 ulas ja..eh pencuri pn tinggal byak skit lah..hangin satu badan ah aku..aku pi kat tmpat shimi pastu baling atas meja dia..anip tkejut..hahaa pastu kena la fire ngan jelingan tajam setajam pisau mak aku...sapa x marah..durian aku kena kebas..huwaa  :'(

antara bdak laki klas aku yg gila..hahaa  
-bird syazwan-harith-faez-shimi-iwan-hafiz-
-jigo-muiz setan kecik-
-ori-anip ikan-zimy palikat-
~peace eh kawan2 ~  :D
                             




Tuesday, November 27, 2012

coming back!

                                                       Assalamualaikum.. \('_')/
                                               
who's back? aku la..hehe lama tak hapdet..bkan malas, cuma tadak masa..ok malas sama..ahh emm..terkedu 3 minit..tataw nk tulis apa..tadi dh buat skrip mengalahkn novel * x minat novel...

skrang dh dkat pkol 2 pgi..tjuk tu buat aku takut plak.. back=blakang .. jgan pndang blakang..bulu hidung roma aku dh trpacak..stupid pya tajuk.. ==' aku lah yg stupid   eh eh..korang apa khabar? heheh pandai kau ubah topik eh  ==,   ...  k stop here..aku dah takut dduk dlam bilik ni gelap sorang2.. chiao

                                                 *pic ntuk mnceriakn hati yg takut..