Pages

Thursday, November 29, 2012

jatuh hati di pool water hot

                                                     Assalamualaikum..  \('_')/
credit to cik google yg meletop tu..
                                     
pool water hot? k sengal nya kau zatul.. =='  hot spring lah..eh awok..awok..smalam kan titew ngan family titew pegi air panas..haktuih *hat ni pn nk kecoh..kat lenggong je pon..* hahaa tak kesah lah..ingatkan nk pi rmai-rmai dgan family yg laen..tpi diorang kejaa lah..busy lah..nk tengok bola lah..haa tahniah malaysia smalam menang lawan laos..last-last abah,mama ngan kak aku ja yg pi..adik aku gedik nk jga rumah..

eh eh..dh byak brubah tmpat tu..*harga pn dah naik ==' * seriously x cam langsung..naseb baek tak ramai sgt smalam..sbb bkan hari cuti kot..tak pon sbb nk tgok bola..eh kesah apa aku..bru syok org skit.. :D puih  x panas sgt pn..dlu panas lagi..tgah sdap mandi, ada satu family datang..anak dia ada 6 kot..3 laki, 3 pompuan..pakcik..pakcik..saya dh jatuh hati la kat anak pkcik tu..tu yang pakai baju kelabu tu..comey..hahaa k gila..kalo aku ckap centu, maw aku kena rendam dlam kolam air panas tu smpai masak..

hahaa..sori pic tadak kaitan..pic dh snap..tpi dlam fon kak aku..dia tadak pulok..em yang kat atas tu skandal aku..hensem kan? import dri bollywood you..dia baek sangat..aku dngan maisarah pggil dia sin kan which means sexy..why? hahaa ada lar..rindu nak dating dgan dia lgi..nyanyi lagu hindustan..suwit kn.. ♥  ouh btw sapa yg nak msj  dgan aku, harini ja pluang korang..haha tak lah..kedit aku expired arini..sob-sob..k gtg..

No comments:

Post a Comment