Pages

Wednesday, November 28, 2012

hantu durian

                                                           Assalamualaikum..  \(^_^)/

                                   

hmm..sedapnya bau..mak aku buat pulut durian.. mmg saja nk bgi aku brtambah tembam kn.. =='    thanks la kt durian mak aku tu..bgi idea skit nk tulis..aku mmg la suka durian..tapi bkannya hantu sgt..ikut mood kot..ok ni bkn nk crita psal aku pnjat pokok durian ke apa..cuma tringat kisah durian aku kna curi dkat maktab.. ---->

17.7.2012

6.00 ptg - homeroom Aminah & homeroom Halimah ada buat pesta durian..aku ngan zana tak sempat makan sbb cari  diorang tak jmpak..ada byak sgt wakaf lah..

9.30 mlm -  pi prep..depa smpan 2 bji durian untk aku ngan zana..terharu kot..zana plak tak makan durian.. hahaa untung le aku dpat 2 bji..aku pn ltak la durian tu atas locker kat blakang klas..msa nk blik prep tu, tggal sebijik ja.. =.= hesh geram aku..tanya semua  orang tanak mengaku..
18.7.2012

8.30 pgi - ckgu apa ntah tak masuk..then, aku bukak la locker org nak cari buku komsas aku yg kena kebas...tiba-tiba ja..haa tudia..nah amek kau..sebijik durian dalam locker shahimi..heh apa lagi..serang ah..dia mati-mati la tak mengaku..kata kena sabotaj lah..yg org laen dok gelak..k takpa..aku akan carik..patot la dok bau durian ja satu kelas..blakang aku ja pn.. * tmpat aku blakang skali..dkat dgan locker *  hah padan muka shahimi..locker dia bau durian..kuat gila bau..hahaa

10.40 pgi - masa nk pi lab physic..aku kemas meja..then aku dengar bdak2 laki dok gelak..zafirah sruh aku kalih blakang..aku tgok si 4 bdak gila shimi,iwan,hafiz ngan faez dok jilat jari..durian aku kena robek sikit..depa makan 2 ulas..aku nak jerit,depa dh cabut lari..masa dlam lab, depa dok pggil aku..pastu buat gaya dok jilat jari...ya Allah..sapa x geram weh..

11.20 pgi - balik dari lab..bdak laki smpai dulu..normal ah kn..hahaa aku masuk kelas ja, smua bdak laki gelak..heh suspicious btul nih..tengok-tengok durian aku dah x rupa durian dah..depa tinggal kulit ngan 1 ulas ja..eh pencuri pn tinggal byak skit lah..hangin satu badan ah aku..aku pi kat tmpat shimi pastu baling atas meja dia..anip tkejut..hahaa pastu kena la fire ngan jelingan tajam setajam pisau mak aku...sapa x marah..durian aku kena kebas..huwaa  :'(

antara bdak laki klas aku yg gila..hahaa  
-bird syazwan-harith-faez-shimi-iwan-hafiz-
-jigo-muiz setan kecik-
-ori-anip ikan-zimy palikat-
~peace eh kawan2 ~  :D
                             




No comments:

Post a Comment