Pages

Friday, November 30, 2012

♥ nips ♥

                                                           Assalamualaikum..  ♥ 

                                        
hai awok..ni titew nak cite psal kjadian kat mktab aritu..aku dilamar oleh *** ..k liar..tak mungkin bnda tu jadi..nak cita nih..haritu kan ada la bberapa makhluk nih (rmai la jgak) ejek aku dengan pak din..* bdak kelas 404 * .. org yang ejek tu trmasuklah farouq *403* ...lpas tu ejek aku dgan zimy plak..aku sbar lgi..pastu masa aku kmas beg nak blik, depa ejek lgi..ckap mcam2..aku kata 'wey cukop la!!' depa ejek lgi.hati aku dah membuak dah..aku jerit 'WOI!!'..mengamuk ah..habes barang2 smua aku baling.keluar kelas tolak pintu sgala bagai..buat drama skit..

pastu pi kelas maisarah *403*..tiba2 farouq mai..tengking dia..aku pi kelas mimie *404* pastu patah balik sebab satgi kena gosip lagi dgan pak din..argh!! prep malam tu aku dduk kat kelas mimie..then farhah dgan afiq panggil aku luar blakang kelas..depa bgi nips..farouq yang bgi..aku bgi balik ah..then jadi drama apa ntah dkat luar kelas tu..smua org pakat nak nips tu XD .. yang farhah dduk blakang pintu sruh ambik..yang afiq plak kata dia nak..yang kuman siap ambik dri tangan aku..aku kata mna boleh..yang faris plak dok jadi penyanyi latar..sat2 dia dok buat gaya kat tengah2 kami pastu dok nyanyi lagu cinta..gila..then aku ckap la tak marahkan farouq..dia cakap kami sama kosong-kosong nah..

haa suwit kan..thanks taw..tak sangka pujok aku pakai nips..dh la siap tulis note and stapler dkat nips tu..brapa bulan aku smpan tak makan..tpi final exam aritu aku makan.sori taw..aku mngantuk sangat buat exam..hahaa tapi note tu smpan lgi..mimie..jeles tak?  >.<


sori x clear..ada rezeki, boleh la baca..hahaa *mampos aku klau bdak maktab baca..*

No comments:

Post a Comment