Pages

Sunday, December 30, 2012

gotong royong ke mengacau? xD

                                                     Assalamualaikum  ♥   \(^.^)~

peratusan mood hepi : 124%  
                           taktaw nk ckap cena, tapi hepi sangt..tadi yg brtarikh 30/12/2012 ada gotong royong perdana kat Badlishah..dh nk start skolah 2013 lah ktakan..aku.aku? hehe aku msti la pi.peluang nk meronda Bad..em pjok pya pjok geng bad sruh pi jgak..yg dtang, maisarah,atiqah,nazmin,fatin,iffa ngan ikha..hidayah tak mai sbb dia kata 'arini ahad,bangla banyak,so aku cancel' ==' duhh! mcam la depa nk ngorat hg..takpa lah.aku taw hg jga anak kt rmah en..hehe

                          janji dgan depa --> lpas subuh sbelum 8.30 pagi ...tunggu kat mja bulat bawah pokok kat parking motor.. last-last aku ngan maisarah mai dkat pkol 9..hehe sori sori..msa jlan ngan maisarah tu, aku dh cuak gila.pandang kiri kanan.takut trsermpak dgan cik H..ya Allah,aku x ready lgi nk brdepan dgan dia..haha sengal kan..fuhh~ naseb baek dia tak mai..then jmpak ikha.dia hepi semacam..excited mpak aku kot..haha prasan! mula la jelajah kelas depa..Bad dh byak brubah..fizikal la.cat baru dh warna oren tak oren.kolam knapa dh tak lawa?blik wuduk pn dah di renovate..hm ok la kot. ♥  best dok gebang mcam-mcam dgan depa. *buli intan sruh buat bm* ouh ya,depa dh taw psal A.A ..duhh~ malu -,-  pastu ronda Bad  ngan snap..nmpak ckgu,tpi x tegur sbb ckgu busy.atiqah nanti turn hg plak blanja solero nah..hehe :D

             nah.kat bawah ni antara pic yg sempat diimport dari phone cik ikha..buat tatapan..peace  (Y)












No comments:

Post a Comment