Pages

Friday, December 7, 2012

hensem vampire vs forest man

                                                               Assalamualaikum ..      
 pedia punya tajuk aku taktaw..haa kmarin kn aku,long,makcik & anak2nya,cu ngan spupu aku, syuhada pi jenjalan..ohsem ok..petang tu,kitorang pi tengok orang utan kat bukit merah..mmandangkan cu keja kat situ,hehe masuk goyang kaki feri la..memang la dah brpuloh kali mai sni, tapi takpa..lawak tengok gelagat orang2 utan tu..hish yang geram tu dkat  kera..banyak sangat kera liar..takot jgak la...mau nya dia terkam aku hah naya! lagi parah klau dia culik aku pastu sruh kawin dengan raja diorang..gosh! mengarut dah..  -_-  pastu naek beskat kat situ pon feri meh..apa yang perlu anda lakukan ialah menebalkan muka anda setebal yang boleh..hahaa



long yang ntah hapa-hapa..hahaa
makcik aku..
ni anak makcik aku..comey.damia.

lepas melawat orang2 kat utan tu,then pi rumah cu jap..lepas maghrib baru pi tengok cita twilight:breaking dawn part 2..ya Allah..vampire dia encem sangat..aku pn sanggup kena gigit lah.haha..ceh cita tu tak best pon..ni first time aku tgok cita twilight..kena paksa!tak minat lah. then pi ronda taiping central.ohsem. :D
candid.muka tunggu mee sizling


sawah..love it.



No comments:

Post a Comment