Pages

Sunday, December 2, 2012

♥♥ special for makcik atiqah fuad yg cohmel! ♥♥

                                                        Assalamualaikum..  \(^_^)/


♥ entry ni aku karang special untuk buah hati  buddy aku yang cohmel lagi cute lagi gila lagi mereng dan yang pling pnting ialah lagi pendek..LAGI PENDEK OK!! haa siap capslock lagi you..haha suwit lah plak aku tulis ni smua.. * tak sangka* takpa demi untk makcik senget aka AF kita nih..solero seguni pn aku sanggup telan tanpa kunyah..sori tiqah..aku carik pic hang sorang, tadak..aku jmpak hat tu ja..takpa still comey wlaupon aku ckap mcam serigala yg dlam cita red riding hood.. xD dlam makmal kh msa tu kan..oh lupa tujuan hidup sbenar..ni aku nak ucap SELAMAT HARI LAHIR kat atiqah anak pakcik fuad pada 2/12/2012 ..bukan tamaw nyanyi..tapi hang taw taw jelah..telinga hang tu bukan boleh terima suara dri nyanyian aku kn.. =='

semoga hang 1.dimurahkan rezeki. 2.panjang umur.  3.sayang aku smpai bila2.  4.jadi solehah mcam aku kot.haha  5.dapat calon nanti,kenalkan supaya aku nak check ok ke tak   6.belanja aku solero..tambahan,aku nak frutto sekali.  7.cepat la tinggi skit.  8.bahagia dunia dan akhirat  9.bertambah ohsem mcam sekarang. 10. ==' larat ah aku nak taip smua..wish sterusnya aku sebut dlam hati ja..  present? arr..emm..tu nmpak bear atas tu? comey kan?besar kan? mmang nk bgi kat hang..tpi harapan jelah..tu kak aku punya.♥hanya kaseh sayang yang termampu aku kasi♥ suwit kan? 

ok tataw nk cakap cena..rindu hang sesangat.bila nk gosip lagi?rindu nak tido rumah hang.rindu nak tengok cita katon garfield ngan hang sbelum pi skolah.pakcik fuad..ooo pakcik fuad..titew rindu anak pakcik lah..nak kawin ngan die buley?gosh!aku tak terpesong lagi..ouh ya..bila nak amik lesen motor?taon dpan?kaki tak smpai ke cik kak?ahaha  ok satu ja nak cakap.tahniah la sbb besday blan 12.hang muda 8 blan.. *haktuih.8 blan ja pn* 



i love u damn much 



No comments:

Post a Comment