Pages

Sunday, February 10, 2013

over excited ~ love it~

                                              ♥♥♥   Assalamualaikum     \(^___^)~  ♥♥♥ 

peratusan mood hepi : 250%

                    hai hai..tengok tu.tengok tu. kite hepi sangat sampai kite susun hati kite kat atas tu..hikhik weyh orang kampung..announcement! saya ezzatul fariza bt abdul kader telah diapprove oleh A.A ..haa sapa? eh laki kite la awok..serious hepi gila weh..kmarin baru bkak fesbuk lpas balik dri hostel..then tkejut gila bila kat news feed kluar gambar dia..means dia dh app aku..masa tu taktaw nk cakap cena..hanya mampu bersyukur dan MENJERIT mcam org sawan..haha  ya Allah tak sangka! apa lagi, stalk fb dia habis-habisan ah..COMEH!! satu  ja aku nak cakap bila tgok pic dia..seriously!tak tipu   T__T

                     k fine.mmg la aku lmbat.but do i care? dia bkannnya jnis yg senang app..tu yg hepi gila..tapi taktau la dia app ntah2 sbb dia dh tau yg aku bdak suka kat dia tu smpai menyorok bwah meja..hahaa funny gila. harap2 dia x tau..berita ni msti disebarkan sebaik saja bkak sekolah nnti..hehe 506! diminta kalian jangan muntah darah! dah tau dah dia plkn mna.. >.<  tapi.tapi.tapiii.. diorang ckap aku obses sgt kat dia..should i forget him?   -.- nope!my heart said no!  
                                         
                  
                   ouh ouh satu lagi..tadi kan..tgah maen fesbuk, nak log out dah.tetiba kekasih lama aku hntar chat.. :D hepi~hepi~ lee kok leong! tak sangka dia ingat aku lagi..siap wish CNY lagi.. -_-  ntah hapa2..comeh gila ayat dia bila malu..haha chin tien wo hen kai sing.. lee kok leong..miss u lah..awak masih dalam hati saya tau *ok nmpak kegatalan di situ*  takpalah..walaupn awak dh curang dgan saya..saya redha..wlaupn hati saya menangis..smoga brbahagia dgn awek bru tu..

♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ 

                                                   

No comments:

Post a Comment