Pages

Sunday, May 5, 2013

watching him watching her watching him

                                            ♥♥♥   Assalamualaikum     \(=..=)~  ♥♥♥
                           
                                               
pic sbgai rekaan shaja.
                 
                        i'm a girl and he's a boy.i  ♥ the boy.but.he  other girl.sad ending.fullstop.

           cinta tiga segi!! argh!! dapat byangkan tak perasaan that girl?mesti sedeh gila.geram gila.rasa macam nak cekik-cekik ja laki tu sbb tak terima dia kan.tambah lagi rasa cam nak cukur smpai botak bulu hidung pompuan yg rampas laki tu. eh.wait.wait.apsal aku emo semacam nih?ops..that girl tu aku ke? hehe x prasan plak..ish geram btul aku minah sorang ni..sedap je dia rampas laki tu dari aku..eh dari aku ke?em tk buleh jgak.sbab dia bkan knal aku pn..ahh whatever..janji pompuan tu dh suka kat laki yg aku suka tu wlaupun laki tu tak suka and tak kenal aku..fuhh~ haa tudia ayat nonstop..haha

            ahh benci..benci..mana aci suka kat orang yg aku suka.. =..= enough la dok buat ayat sweet kat fb..suwit lah sangat..meluat..meluat..kalau aku tak dpat dia, sapa pon takleh dapat dia *genggam penumbuk* haha  nmpak tak kejelesan aku nih? mcam watak jahat dalam drama plak kn..ok fine..maen-maen jelah..tapi takpe..kalau ada jodoh, tak kemana..sorang budak ni plak..always giving me hope.but still can't forget his gf..ok bullshit. org mcam ni patot campak je kat tasik dayang bunting tu..hahaa  oh yg sorang ni lag plak..fiuu~lega sbb prsahabatn ktrg dh ok..now we're frens,right H?