Pages

Saturday, March 22, 2014

a lil bit disappointment.

 assalamualaikum.. :(


study coral yg belum dikemas. haha


boys hr aku yg sangatlah annoying. haritu sorang2 dah kena pijak kaki ngan aku. 


hehe prs yg cute. xD


form 4 rite? at Badlishah.


form 2 or 3. miss that moment


form 2. aksi menggila belakang kelas masa cikgu tadak. :) 2A6

              K.E.C.E.W.A .. kecewa. yeahh that's what my family felt for my result. me? oh aku bonus sikit. kecewa + menyesal.haha Emm kemalrin dulu, Khamis, 20.3.2014 , dah keluar pon result SPM, which is i really hate to story about it. Ugh! Masa nak turun kereta, baru rasa cuak tu datang. Sampaikan rasa macam dah lumpuh. serius. Takleh bergerak. Then aku ditinggalkan oleh along and ayah aku, sebab diorang nak gi isi perut kat cafe. Aku ni pon dok lah tercongok kat tiang koridor tuh. Malu kot nak jalan sensorang. Ramai gila students kat cafe tu. gosh. Tak reti masuk kelas ke korang nih. Then tangan terketar-ketar dok call cik maisarah yusof and cik aina zalia tu. "Hai kakak. Ingatkan sapa tadi berdiri kat tiang nih. Dah la kecik, dah macam tiang dah kami tengok. Haha. Good luck taw! :) " tiang diorang kata aku? haish ada jugak nak makan penyepak nih. Ingatkan boys f5 tu dah lupa aku. haha terharu sikit. Then lalu si Syakir ex prs yg sama exco ngan aku tu. emm sebelah dia, entah. Nama apa aku pon lupa. haha. Eh jap. Shahir kot. Rezeki depan mata. Aku pon terkedek-kedek lah ikut belakang depa.

              Ya Allah. Takat cuak aku dh sampai ke maksima aku rasa. Sebab aku takleh cakap. Orang semua panggil aku, aku hanya mampu melihat (sambil buat muka bodoh) and jalan. Haha. Bukan aku belagak, tapi tersangatlah nervous. Nak senyum kat kengkawan yg berdekad tak jumpak pon, haish rasa macam tadak mulut pulak. And the worst thing bila kaunter tu tanya no maktab, aku takleh cakap, Aina pon dah macam cuak sebab dia mana ingat no aku kan. Naseb baiklah aku bawak kad matrik dalam beg. fiuu~ Bila jalan pon tengok bawahh ja. Sampaikan si presiden BWP, syazwan kadri (tak sedar diri orang ejek dia kodiang) tu dok ejek aku 'pok pek, pek, pek' pon aku buat muka blur. 


               Yeahh and the drama began. Nak masuk bilik result tu pon my friends dah jenuh tarik aku masuk. And bila sampai turn aku lagi lah. Sesi tarik menarik bermula lagi. And suddenly, aku nampak sorang boy maktab (ahli sidang redaksi agaknya) tengah cun jah ambil gambar aku yang tengah berdrama nih (aku harap bukan rakam). Eh, kalau aku tengah pose cantik takpe jgak, ni dah macam budak kecik takut kena cucuk jarum aku nih. Apa lagi, aku pon tunjuk penumbuk ah kat muka dia. Ya Allah! malu jangan cakap ah kn. Dapat result, terus keluar. Haha. Dah agak dah. Dengan tak struggle, memang layak pon kan result mcam nih. A lil bit dissapoinment. But yeahh glad to see the grade of Biology and Add Math. Hehe macam tak sangka pulak. Tak pernah dpat grade ok mcm ni utk subjek tu. Tapi bila org tanya result aku, hah dah tambah bonus satu lagi. MALU. haha But in conclusion, aku bersyukur dan redha atas keputusan yang aku dapat nih. Allah lagi taw yang terbaik kan. So, just go with the flow. :)  Tu, kat uni or matrik, banyak lagi big test yg tengah tunggu. So, just be chill. hehe mcam nak sedapkan hati sendiri je nih. 


p/s: congrats to SMK Sultan Badlishah sebab dpat first rank sekolah terbaik SPM 2013 dalam Kedah. And MRSM Pengkalan Hulu pon congrats jugak. MRSM ke-14 kan kalau tak silap dalam Malaysia. :) Yeahh not to forget, congrats to all my beloved friends semua. Jumpak aku, jangan tanya result keh. ><  *sory entry kali ni terasa nak letak byk pic*



day after spm.

ckgu aminah. mak hr aku. haritu kena ketuk kepala sbb chemistry tak ok.

my roomate. mimie momok. pic masa masquerade night nih. haha malu tengok.

No comments:

Post a Comment