Pages

Saturday, March 8, 2014

Dicuekin!

♥ assalamualaikum..  >.<
                   
                   

           Can i cry now? Coz my eyes cant hold anymore the tears. Too much. You're ignoring me. Even u knew that i knew u're there. Aduhh. Sakitt bangat rsanya bila dicuekin gini. Kok rsanya kayak diiris-iris ya hati ini? Malu. Geram. Sedih. Kecewa. Semua ada. No 'hi' as usual? Fine. I'll adapt with that. Takpa. Saya okey. Saya dah besar. *wiping tears* :(

            Okeh tanak dah mood sedeh. Tunggu malam sikit, baru nak nangis. Haha. Mata, sila sabar eh. Semalam kan, gi tengok movie The Rise Of Empire. Hmm aku bagi 4 bintang jelah. Satu bintang tak cukop sebab cita dia ada sambungan. Ngek btul. Lain kali tulis la kat situ part 1. Tak lah aku tertipu pegi tengok. Bukan apa. Aku tak suka tengok cerita sekerat sekerat nih. Ending dia tergantung centu jah. Keluar panggung buat muka troll. Bengang betul. Tapi cita dia memang best lah. Pasal perang perang gitu. Siap ada Sparta, Athens lagi kot. Dalam buku Sejarah ya anak-anak. :D

              Oh ya ya. Lupa nak cita saat mengejutkan. Haha. But it's kinda funny jgak lah. Masa nak balik tu, aku ngan kak aku pon jalan lah kat parking. Yelah, takkan nak balik jalan plak kn. Movie tu habes pkul 10.30 , patot lah tadak org sangat. Semua dah balik. Kak aku jalan depan, so aku pon terkedek-kedek la ikut dia kat blakang. Then tetiba ada satu family tu kat depan. Pastu tetiba si anak dia yg laki tu dok usha aku. Bukan nk perasan okeh. Tapi sapa lgi ada kat situ. Memang aku jah. Dah tu dari jauh aku jalan sampai lalu tepi dia, dok usya semacam. Menakutkan ok. Tapi tak sangat sebab dia hensem. HAHAHA. Then tetiba dengar bunyi hon. Haa kn dah kena. Ada kereta nak lalu pon dia tak perasan. Dah mata tak tengok kot lain dh. Mak dia pon tarik dia sambil cakap "dok berangan apa? " aku pon gelak lah pelan2. Then, dia perasan aku usha dia, terus muka tu malu..hahaa. Gelong betul. Aku dah cuak dah. Kot kot la ada something wrong ka kat baju aku nih.
With my fake smile. Yeah. Wipe the tears. :')
                                           

No comments:

Post a Comment