Pages

Monday, March 10, 2014

Guilty!

 ♥ Assalamualaikum.  T^T


                 
                              


 Okey first tarik nafasss, lepasss. Tarik, lepas. What do you feel when you've hurted someone's heart? And you realized about it. Then, you felt guilty. Trying to apologise, but won't accepted by that person? Even you're not sure that he's mad with you, but of course, you felt that you're the one who made his/her mood bad. Very bad. So, how to do? What to do? Should i let it be just like that, let the time walk and bring his/her anger away? But as a friend, i have the-caring-feeling too. Don't want and don't like to see them with their problems. Especially when the problem was caused by me. 

Eee geramnya. Sedehnya. Orang tegur bukan nak balas. Eh hello.. Org nak tanya khabar je ok. Dah status tu, dh macam nk makan pil tidur sebotol dah aku tengok. And status tu mcam perli aku. Ok itu sebab utama kenapa aku nk tegur hg. Haha. Takdelah. Tapi mcm obvious sgt pulak yang hg perli aku. Takpelah kalau tanak tegur aku pon. But aku dah try nk mintak maaf kn. tapi tapi. Rasa kecewa lah. Hang ni. At least appreciate lah skit bila aku tegur tu. Taw tak tangan aku terketar-ketar bila nk send text tu. Okey every time aku text hg pon mmg tgan aku terketar. Hahaa. Apa-apa jelah. Malas nak kawan hg dah lepas ni. Aceyy ayat bajet merajuk plak kan. p/s: mira, kalau hg baca, hg taw sapa kan, ok diam2 sudah..
                 .                                   

No comments:

Post a Comment