Pages

Saturday, March 1, 2014

Lan tuo.

                                              

♥ assalamualaikum..  \(^.^)/

              Testing. Testing. Ehem. Em. Hai semuaaa. :) *melambai-lambai macam nothing happened.* eh eh. Aku ada blog rupanya. Haha. Nampak tak di situ. Kelupaan aku telah menguasai diri. Biasalah. Faktor usia. Hehe. Ok actually bukan sebab lupa. But MALAS. haa tengok. Nk tulis word malas tu pun aku malas. Aku malas nk on blog. Aku malas nak taip. Aku malas nak buat essay. Bukan apa. Tak best lah update blog kat ipad. Laptop kak aku guna. Computer plak adik aku dah conquer. Hmm mmg tak ah aku dapat pakai kan. --"  but, but, sejak kebelakangan ni, tangan cek ni dok gatai2 ja nk menaip. So, so, now, taraaaa! See. Aku dah berjaya pijak2 kemalasan tu and update. -..- hehe bangga sikit.. It's almost 7 months since my last story, rite? Keh takpelah. Bukan org baca pon kan. Tapi yang paling aku terkilan tu, my last year at school punya story, aku tak sempat nak tulis dalam diari. Busy and buku diari aku dh full. So, cek sedehh. T^T  ok stop berdrama. Aku nak pi tengok tv. SERAM SABTU! Ceh. Macam berani je kan. Ok cao dulu. :)

                                                 

No comments:

Post a Comment