Pages

Sunday, March 9, 2014

That moment.

♥ Assalamualaikum.

                                               
             That moment. That moment when you're laughing like a mad girl on the phone with your friend, and suddenly your ear was dialling someone at the same time. And that someone was 'enjoying' your laughness too, without you realized about it. 

             Malu. Malu. Malunyaa. Aku rasa tulah kot. Sebab aku tengah gelak gila-gila dekat mimie momok. On the phone. Then tetiba aku rasa lain macam. Tak dengar suara mimie dah. Tengok kat screen, haa nah amek hang. Ada someone di talian sana. And mimie momok plak tengah hold. Aku cuak. Diam. Then, dia letak phone. Aku cerita la kat mimie. Hmm menyesal plak rasa. Kan kena gelak balik. Eee malunyaa. Someone tu better aku takyah mention sapa. Sememangnya org yg mmg anda tanak dia dgr ketawa macam hantu anda tu. Lepas ni, kena bukak loudspeaker lah. Takot telinga aku nih ter dial sapa plak kn. Ya Allah. MALU! Rasa mcam nak call balik someone tu and cakap "sory., tadi tu suara hantu dalam tv tu yang gelak. Menakutkan kn. Saya tengah tengok cerita Hantu Kak Limah ni. Takut sangat, tu yang ter dial awak." Okeh of course i did not do that. Mama! Esok kita gi beli simcard baru. ><

                                                

No comments:

Post a Comment