Pages

Friday, April 25, 2014

Melaka? Again?

♥ Assalamualaikum.

                    Hyep. Serius rasa nak tulis sangat. Tapi tadak idea. Takpa. Nanti dia mai sendiri lah kot kan. Tadi kan check matrikulasi. And tetttt... Aku dapat kat tempat zaman kesultanan melayu sana nuh. MELAKA! ouchh. apa nii. Aku harap dapat la negeri lain. Terengganu, Kelantan - along. Melaka, KL - angah . KL - abang. Perak- aku. ok tambah Melaka.  haa tu semua list yg pernah siblings aku belajar. Hmm nmpaknya dapat negeri Melaka lgi lah. Sokay. Rezeki aku kat situ kan. Just chill on babeh. Dapat taw je kat situ, terus jumpak cik google. Nak le tanya KMM tu cemana. ok ke tak. cantik ke tak. Anddd tadaa. nanti tengok bawah aku letak pic eh. kinda ulu sikit. Tapi takpa. saya dah biasa. haha. MRSM PH dah membiasakan aku dgan persekitaran ulu. Setakat ni yang aku taw dapat matrik melaka just me, Maisarah and Aishah Azhar. like seriously? just three of us? memang lah ada org lain lgi kan. tapi macam tak dengar sangat org yg dpt melaka. Ramai dapat Johor. tu budak PH. Budak Badlishah pulak ramai dapat negeri Sembilan. pehh hari-hari nyanyi kojolobak kojolobu lah korang eh. Yang aku takleh terima tu, semua besfren aku kat Bad dpt n9. Naseb baiklah aku tercampak kat melaka ni ngan Maisarah. fiuu~ ada geng lah jugak an. 

                      TAPI NI SEMUA TAK SURE LAGI PI KE TAK OK. Semua org tgah tunggu result upu keluar dulu baru decide nak pi matrik ke tak. Same goes to me lah. Mak ayah aku macam dok suruh pi ipg tuu jah. IPG tu aku tak sure lagi lepas ke tak ujian aritu. Kalau lepas, dia panggil interview nanti. Pehh ujian dia.. susah bhai.. Nasib baik aku sama group ngan Aliff Afiq. Dah la BMI dia tak lepas. tak cukup tinggi and berat. * aku rasa aku dh cukup gemuk ngan tinggi dah ni*  Pastu bleep test pulak dengan kaki cramp sebelah. serius kejang gila. Tak berani nak cakap kat pelatih situ. In conlusion, just wait for the result. Dapat, Alhamdulillah. Tak dapat, pon Alhamdulillah. sebab maybe bukan rezeki aku kat situ kan. so yeahh.. dah rasa bersemangat pulak nak belajar balik. hahaa aceceyy. skrg memang laa. kita tengok bila dh masuk matrik or u nanti, mesti rasa tanak belajar. :D okeh got to go. nak hafal lagu negeri melaka. ahaks. 

 

No comments:

Post a Comment