Pages

Tuesday, April 8, 2014

the license!



♥ Assalamualaikum..  @__@


                        now 5.45 pm. Just now miss maisarah aka budak toek tu dok merayu-rayu sruh aku buat entry pasal dia. haha. bajet hot kau kan. xD but unfortunately, tekak aku dah rasa loya pulak bila nak taip nama hg. so, next entry keh. bagi aku makan ubat dulu. haha. Dua tiga hari ni, apesal ntah jiwa aku ni macam meronta-ronta jah nak ambik lesen. Dah tu bila tengok semua membe dh dpt lesen, siap drive sendiri lgi, eeuu i jeles uolls.. tu tak cerita lagi bila nmpak org naik moto kat jalan, rasa macam nak lompat naik sekali kat belakang dia. haha. Maisarah tadi dh bagi penerangan panjang lebar psal nak ambek lesen. mcam promote plak. haa aku pon dah mcam bersemangat nak ambek. And plus bila amira nak ambek sekali. yes! ada geng. Harap-harap lepas lah. tapi..tapi.. eh ezzatul, dengan moto tak reti bawak, ada hati pulak nk ambek lesen kan. eh kesah pulak aku. haha. menyampah gila dengan adik aku ni. Bukan nak ajar naik moto. Tunggu lah aku dpat lesen nnti, aku gi merempit sorang. Nampak tak di ditu, belum apa-apa dah berangan. oh oh baru aku ingat apa yg membuatkan aku rsa nk ambek lesen, aritu kawan aku cita yg rmai kawan dia dapat jpj tester yg hensem..ouchh. nak jugakk..ahaks. eh jap. kalau yg hensem, mesti lah muda kan. and kalau muda, mestilah lagi malu kalau tersalah kan..uuuu cancel. cancel. aku nk pakcik tua ja.. ok bai. nak pi godek-godek almari cari buku jpj yg kak sue bagi aritu. do pray for me ok. 
aku teringin nak bawak moto besar..

                                                      


No comments:

Post a Comment