Pages

Thursday, April 24, 2014

u stop. and listen.

♥ Assalamualaikum.

               nahh. nothing's going on. Just wanna write something here. Entah lah. Lately nih, rasa macam unwanted person. Am i invisible? Kejam sangat ke aku bila buat macam tu. Bukan niat di hati nak melukai hatimu. *acewahh. macam lirik lagu pulokk* Tapi dah hg kata, org kata, aku macam bgi harapan, nahhh so here i come. Ni ja cara nak stop semua ni. Tapi bila hg buat ayat perli bagai, gua lagi sakit kott.. Ni semua salah faham keh. Macam mana aku nak explain kalau hg asyik nak lari. Kalau lari tak muncul dah takpa, but lari just dari aku sorang. you're running from me but still walking around me, around my world. Buat macam aku tak wujud pulak kn. But sokay. Aku nak tengok, sampai bila hg nak buat macam ni. Eee geram pulak aku nengok hg ni. Haishh macam nak ikat kaki tangan hg, pastu nak explain the whole story. Boleh centu?

 

No comments:

Post a Comment