Pages

Friday, November 14, 2014

rindu ke cena nih?

♥ Assalamualaikum.

          nahhhhh..nothing is special. it just me who's over excited wanna type here..got soooo much story to tell ya. but i'm kinda lazy lately. and obviously i'm BUSY as i'm not staying home. don't expect that i'll update this everyday when i'm in that prison. blerghh..don't mention it. next week gotta back there. got only two weeks for sem break? my friends got 2 months. ok. different institute rite. don't complain, or i'll get high blood pressure. hahaa.. actually, my sis are at the kitchen preparing some meals. so me happily use this chance to post something...heee okey wait. wait. why i'm using english? dah apehal ngan aku ni..kena sampuk mambang omputih ke hapa yg pi  type pkai bhasa bi. hahaa  serius banyak gilak ceritak nak tulik. sarawak bakhang..  >.<   tapiii tulahh. aku kan "rajen " tahap dewa nih.. see. kakak2 kat dapur, yg adik, tgah sedap dok memblogging. hihik..  

         entah lah. maybe penuh sgt kot dlam hati ni nak simpan smua cerita. semua rasa. macam dh nak meletop. byak sangat masalah. but taktawu nak cerita kat sape. friends? do i have one? hmmm susah skrg ni nk cari kawan yg betul kawan. haa tu satu lagi masalah nih. haishh better next entry lah. geram pulak bila ingat balik. tapi tak segeram pasal kes "org2 tak ketahuan" nih...pehhh ni bikin darah gua menyirap doe. -.-  

No comments:

Post a Comment