Pages

Wednesday, December 31, 2014

A shitty friend

Assalamualaikum.  (×  ×)

              " friend is very important in our life. Without friend, is like the sky without sun. " ok sumpah tahi ja tu semua. Tahi kau tau tak. TAHI! sebab apa? Sebab aku dah ada kawan tahi macam ni. Aduhh tak layak pon kau aku panggil 'kawan' . Dah kenapa kau buat perangai macam tu? Tak puas hati apa? Face to face lah. Kau tak payah nak babitkan orang lain lah. Kenapa? Kau dah sangap sangat nak dpat perhatian orang? ke memang suka taruk tahi kat orang? Opsss.

Kau dengar sini baik-baik!

             Aku. Aku kalau boleh nak je hentak kepala kau dekat dinding biar pecah melekat otak (tu pon kalau kau ada) dekat dinding tu. Tapi. Apakan daya. Aku berdaya. Cuma akalku masih waras dan aku masih ada agama yang melarang perbuatan sebegitu rupa.  Apa? nak cakap aku emosional? Aku x bersabar sedangkan sabar tu separuh dari iman? eh kau kalau aku buka ceramah pasal agama pasal ketahian yang kau buat selama ni, hah menangis meraung kau dekat pak guard tu (takde kena mengena).

Blah la woiiii...

              Kau ingat aku tak tau apa yang kau buat selama ni? Apa yang kau fitnah? Apa yang kau adu dombakan? Walawehhh. Kau memang hebat. Daebakk. Layak dapat Grammy Award. Tapi utk pelakon tahi lah. Opsss again.  so, kau RASA HEBAT lah sekarang? Hebat sebab dapat perhatian semua? Hebat sebab dapat pengaruh semua? Hebat sebab dapat buat semua orang pandang serong kt aku? Ok. TAHNIAH. eh betul lah. Ikhlas ni. Tak. Bukan apa. Aku kesian jah tengok kau mcam sangap kasih sayang sangat kan. So tu dah dapat kan. Ok congrats BABY.  Ok wish aku just good luck lah kpd rakan2 kau tu supaya dapat mengelak dari ketahian kau tu. Oppssss.
Muka tak puas hati aku. Kahkahh

No comments:

Post a Comment